Ontdek seks

Ontdek seks

‘Ontdek seks’ is bedoeld voor iedereen die een verdieping zoekt in de seksuele relatie. Een praktisch boek gebaseerd op onderzoek en ervaringen uit de praktijk. Letterlijk uit het leven gegrepen, begint elk hoofdstuk met een waargebeurd verhaal uit de huisartspraktijk van de auteur, drs. Munneke. Geen saai leerboek, maar helder en begrijpelijk met leuke, frisse illustraties, spreuken en gedichtjes.

Samenvatting:
Uit onderzoek blijkt dat seks niet vanzelf gaat, daarom begint dit boek met een heldere uiteenzetting van de lichamelijke aspecten van seksualiteit. Basis kennis is essentieel voor een goede communicatie over seks binnen je relatie. Er wordt dieper ingegaan op de verschillen tussen lust en liefde. Schokkende feiten en cijfers pogen de lezer wakker te maken voor de gevolgen van liefdeloze lust. Dit boek staat vol met concrete tips voor een liefdevolle relatie. Er is een hoofdstuk speciaal gericht op pubers om hen voor te bereiden op een gezonde seksuele relatie. De voordelen van een langdurige, monogame relatie worden onderbouwd met opmerkelijke, wetenschappelijke feiten. Het hoofdstuk over digitale seks zal voor vele jongeren een eye-opener zijn. Een indrukwekkend verhaal van een ex-prostituee uit zijn huisartspraktijk illustreert de desastreuze gevolgen van lust. Voor mensen die daar van af willen beschrijft het boek een gedragstherapeutische aanpak om mensen te helpen van lust naar liefde te komen.

Het boek eindigt met een hartverwarmende brief van de auteur gericht aan zijn eigen kinderen.

Dit boek is ideaal geschikt voor jongeren die meer willen ontdekken over seks en voor hun ouders die graag met hun tiener willen praten over seks. Een prachtig cadeau voor een huwelijk of bij de start van een relatie!

Wat maakt dit boek uniek?
Dit boek onderscheidt zich van andere boeken over seksualiteit doordat het:
• Goed leesbaar is voor jongeren
• Gebaseerd is op echte voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.
• Geschreven is door een huisarts.
• Onderbouwd is met degelijk wetenschappelijk onderzoek.
• De nodige dosis humor bevat.
• Een goede moraal heeft.
• Eén van de grootste misdaden van deze tijd aan de kaak stelt: de misdaad tegen vrouwen.
• Dit is het enige boek dat het probleem van de mensenhandel aanpakt bij de wortel: lust.
• De opbrengst van dit boek, komt ten goede aan bovenstaand doel.

€18

Bestel hier