destoutevrouw.nl

destoutevrouw.nl

Wij, Manon en Lex, zijn 2 vrouwen die het tijd vonden om de mysterieuze, sensuele wereld van vrouwen eens op de kaart te zetten op een legale, classy en open manier. En op een vrouwelijke manier 😉
Vaak vragen vrouwen, in een gesprek, met een wijntje of twee erbij “hoe is dat nou, zo met een vrouw”.
Wij kunnen een hele avond lang vertellen hoe geweldig dames zijn, maar we antwoorden dan altijd; “dat is eigenlijk iets wat je zelf moet ervaren (grijns grijns)”
Op een dolle avond, met een paar glazen whiskey en deze vraag nog in ons hoofd, kwamen we op dit idee.
Elke vrouw moet dit eens voelen, toch?

Tijden zijn veranderd, vrouwen hoeven niet meer alleen te fantaseren over erotiek met andere vrouw . Nieuwsgierigheid en het verlangen naar een ervaring wordt inmiddels begrepen.

Media speelt er veelvuldig op in, kijk naar het in aantal steigende reclame’s waarin je twee vrouwen een erotisch moment ziet delen, tv series, films, videoclips.

Soms wil je gewoon, veilig en zonder omhaal, de aandacht van een andere vrouw. Iemand die je niet teleurstelt als je zegt dat je geen relatie wilt. Een legale escort die gerund wordt door vrouwen, met vrouwen, voor vrouwen, is dus de meest logische keuze als je aandacht, erotiek zoekt met een andere vrouw.

Wij houden van vrouwen, in al hun schoonheid. Wij begrijpen en gunnen vrouwen de ervaring met een andere vrouw, die met hartstocht jouw verlangens wil beantwoorden.

Wij weten uit eigen ervaring dat de benadering van seks, aandacht, aanraking, sensualiteit van vrouwen een wereld op zich is. En wij kennen die wereld als geen ander…

Toen wij dit bedrijf begonnen hadden wij een ideaal beeld voor ogen; vrouwen laten genieten van seks. Dat zit diep. We hebben het hier over alle vrouwen. Ongeacht geaardheid.
We zetten ons daarvoor in. Met integriteit en puurheid. Vrouwen met een een geschiedenis kunnen ook bij ons terecht. Iedere vrouw met haar eigen verhaal, veilig en gehoord.
Als wij iets kunnen doen om een vrouw (opnieuw) te leren genieten van seks, zullen we dat niet laten.

Bekijk de website hier.