Wingman

Wingman

Wingman onderscheidt zich van andere merken condooms. De Wingman heeft het basisprobleem van condooms aangepakt door een condoom te ontwikkelen dat makkelijk aan te brengen is, zelfs met 1 hand binnen 2 seconden. Het condoom is extra dun waardoor je een ‘bijna zonder’ ervaring krijgt. En omdat je het condoom niet hoeft aan te raken, geen zorgen over scheuren van het condoom.

Vrijen met een Wingman betekent veiliger gebruik, minder onderbreking, een lekkerder gevoel en dus meer plezier! Wingman heeft het basisprobleem van condooms aangepakt en heeft een condoom ontwikkeld dat makkelijk aan te brengen is, zelfs met 1 hand. Wingman heeft veilige seks naar een hoger niveau getild, ervaar het zelf!

•Makkelijker: in 2 seconden met 1 hand aan te brengen, zelfs in het donker.
•Dunner: extra dun, wat een natuurlijker gevoel geeft, en toch veiliger.
•Veiliger: geen hand-condoom contact, luchtvrij tuitje, nooit verkeerd om.

Hoe werkt het?
Je pakt de Wingman bij zijn vleugels en rolt het condoom daarmee af tot de vleugels loslaten en….. Veel plezier verder!

Waarom Wingman?
Wingman aanvaardt niet dat er 100 jaar lang geen significante ontwikkeling in het gebruik van condooms heeft gezeten. Alle smaakjes en kleuren ten spijt, aan de fundamentele problemen is al die tijd niks gedaan. Het aanbrengen blijft een ongewenste onderbreking en het gevoel is minder natuurlijk. Bovendien brengt het aanbrengen veiligheidsrisico’s met zich mee die door enkel voorlichting en instructies onvoldoende worden voorkomen. Het ging Wingman in eerste instantie niet eens om een nieuw product, maar om een nieuw concept voor veilige seks en seksuele beleving. Met de ontwikkeling van Wingman zijn de basisproblemen van het condoom voor het eerst aangepakt, hetgeen heeft geleid tot een product, dat veilige seks naar een hoger niveau brengt: het makkelijkste, lekkerste en veiligste alternatief voor vrijen zonder condoom. De missie van Wingman is om de beleving van veilige seks voor iedereen te verbeteren.
De Wingman is uitgevonden in Delft en heeft de IF Design Award gekregen.

€10,99

Bestel hier.